babymom2026 Erken gebelik testi yaptım çizginin teki silik biri belirgin. Var mıdır sizce? Bi kaç gün sonra tekrar yapmalı mıyım yoksa normal adet gecikince olanlardan mi yapmalıyım adetim gecikince ?
babymom2026 Rosegul çok belli olmuyor dikkatle bakmak lazım ama nasıl atacağım bilmiyorum ki çok umutlandım bi bilseniz ama her şeye hazırlıklıyim🥹
Rosegul babymom2026 ana sayfada sol üstte 3 tane çizgi var oraya tıkla resim yükle yazıyor. Oraya fotoğrafı yükle gelen linki kopyalayıp buraya yapıştır yükleniyor
MinikBrokoli Şöyle söyleyim canım 😇 benim teste silik çizgi vardı , kocama gösterdim, görmedi sana öyle geliyor dedi 😂 Bende bildiğim için var dedim hala inanmadı sağlıkçı görümceme sordu 😂😂 onay alınca inandı 😂
Kivircikannee babymom2026 markası gözükmediğini biliyorum ama bu artımed ya da days doctor ezberledik artık
Edolf Canım benim biraz kuruma çizgisine de benziyor birde bu marka yalantı pozitif veriyor bende yaşadım. O yüzden farklı bir marka al mesela prodoctors çok iyi birde onunla dene inşallah vardır