Betsin Kızlar selam çarşamba günü yumurtalarım toplanacak hala sigarayı kesemedim :( sizler ne yaptınız ? Kaç gün önce bıraktınız veya bırakmadınız mı 🥹
Bgmlgn Betsin ben de yumurta toplanana kadar bırakmak istedim ama bırakamadım geçen hafta opu yapıldı ama hala iciyorum dondurulmuş embriyo transferi yapılacak acil birakmam lazım ama çok zor geliyor
ipekmom_ Betsin transferden 1 gün önce bırakmıştım.. ne kadar az içerseniz o kadar iyi olur sizin için. Çok fazla emek veriyoruz bi sigara için bunların çöp olmasını istemeyiz belki böyle düşünerek azaltabilirsiniz
Btl_0909 Betsin benimde carsamba gunu toplama olicak ve bende asla birakamadimm stres yaptikca daha cok icesim geliyorr
Mayalime Betsin canım eğer gittiğiniz merkeze güveniyorsanız kafanızı çok rahat bırakın stres yapmayın sigaranın yarısını iç tam bitirme yavaş yavaş böyle azaltırsın
Merveaa29 Melisal allen carr 4 günde sigarayı kafan da bitir kitabını okudum anın da bıraktırdı hiç aramadım
ipekmom_ Btl_0909 aminn canım çok teşekkür ederimm inşallah bu yolda bekleyen herkes güzel haberler alır ♥️
Oznurozkatarr Betsin tüp bebek annesiyim 8+6 hala içiyorum elimde değil bırakamıyorum daha çok stres ediyorum ama şuana kadar herşey yolunda ilerledi