Betusle Kızlar çok şükür kalp atışını duyduk 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin 🙏🏻 normalde uygulamada 7+5 gösteriyor adet tarihine göre ama doktor 6+4 dedi uygulama neden fazla gösteriyor olabilir
nyx Betusle geç döllenmedir benim de sat ile ultrasonda görünen hafta arasında 6 gün fark var. Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🌸
Hcandogan Betusle mesajları okuyunca duygulandım bende 3 kez tüp bebek yaptırdım tuttma vardır bı hayır dedim🥹🥹
Betusle Hcandogan canım sağol Allah en kısa zamanda sana da en güzel şekilde en hayırlısını nasip etsin rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın hep böyle dua ediyorum 🤲🏻❤️
Hcandogan Betusle millete su sesi geliyor gerçekten çocuk olmuyormu yokmu niye yok siz bizim nerelerden uğraştımızı biliyor musunuz bazen o.kadar kafa yoruyorlar ki hiç birine kulak vermiyorum artik
Betusle Hcandogan en güzelini yapıyorsunuz Rabbim ol dedikten sonra olur başka bir yolu yok umudunuzu hiç kaybetmeyin dua etmekten hiç vazgecmeyin