Nag Merhaba NST kaçıncı haftada başlıyor ve kaç haftada bir yapılıyor? Ücretleri normal muayene ücreti mi veriliyor?
damla1453 Nag ben özele gidiyorum Nst ücreti 560 Tl gittiğim hastanede genel de 34. Haftadan sonra Nst istiyorlar
Kur Nag doktorum 35. Hafta da çağırmıştı 34+4 de girdim ilk 10 günde bir nst alıyor Şuan 36 haftalık hamileyim ücret 510 tl
Merve_kucuk Nag 32 haftalıkken girmeye başladım. Bizim burda ki devlet hastanesi öyleymiş 🤷🏼♀️Her kontrolde giriyorum gittiğimde
Crnyldz Ben 36 haftada ilk nst mi yaptım artık her hafta gidecekmişim nst için devlet hastanesinde olduğum için özel fiyatlarını bilmiyorum
Nag damla1453 dönüşün için teşekkürler🫶🏻 34. Haftadan sonra 2 haftada 1 kaçıncı haftadan sonra her haftaya düşüyor acaba bilginiz var mı? Sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi inşallah🙏🏼
damla1453 Nag benim bebeğimin suyu fazla olduğu için ben yaklaşık 34. Haftamdan beri her hafta gidiyorum. Ama normalde de son zamanlar da çok sık çağırıyorlar. Çok teşekkür ederim duaların için Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Nag Merve_kucuk kesin bir şey yok anladığım kadarıyla sanırım doktorun kararı veya hastanenin çalışma şekli 🤔 teşekkür ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin🙏🏼