Minnakpopus Adenlina-49 gebelik sürecinde hiçbir zaman bu şekilde kan gelmesi normal değil. Doktorunuza danışın.
Sarees Adenlina-49 hemen doktorunuza hiç vakit kaybetmeyin. Az ya da çok rengi hiç fark etmez , direkt ilaç başlatabilir dr
Sarees Adenlina-49 başka bir doktora daha görünün rahatça soru sorup cevap alabileceğiniz . Yeni yumurtlama ne demek ? Yumurtlama olmuş üstüne gebelik oluşmuş yani anlayamadım o doktoru ben 😅
Adenlina-49 Dnzz2 testim pozitif çıktı doktora gittim yeni yumurtlama olmuş dedi yani yeni yumurtlamışsın dedi bende ne dediğini anlamadım
Adenlina-49 Dnzz2 evdeki test pozitifti hcg değerlerim de yüksek çıktı doktor da dedi yemi yumurtlamış olabilirsin yada iki gün falan geçmiş üstünden dedi
Dnzz2 Adenlina-49 allav allah o nedemek oluyormus ki değişik:/ başka doktora git canım hamilelikte lekelenme normal değil birde 2 güne bir artışa bakması lazım regl kaç gün geçti yerleşme kanaması da olabilri damla damla kahve ise
Meltem2103 Haftamda benim de oldu kahverengi pıhtılı ertesi gün hemen doktora gittim kanama alanı vs yoktu. Progestan başladı. 1 hafta kullandım şu an 6. Haftadayım kalp atışı görüldü.