Sekerparem999 Fatma5806 ben pek anlamam canım ya tahmin ettim öyle işte 😂😂 işin ehli olanlar daha iyi bilir erkek de olabilir valla kalbinden ne geçiyorsa o olsun sağlıklı olsun minik fıstığın🥰🤍
Eceunverkanra Aaa2022 Çok net degil sanirim o nedenle cok anlayamadım tam bacak arasi mi anlasilmiyor
zgts4 Aaa2022 bacak arası gibi evet o üsteki kemik bacağın kemiği gibi görünüyor bence kız gibi ama çok net değil
Aleyo03 @"Aaa2022 sanırım bacak arası ama tam net değil testisleri mi yoksa vajina kabartısı mı anlayamadım o yüzden net birşey diyemiyorum😌
mavideniz9696 Fatma5806 konudan bağımsız siz ayrıntılıyı nasıl o kader erken yaptırdınız 16 da 😂 21 de yapıyorlar diye biliyorum en erken
2cocuk2kopek Fatma5806 16 da mı detaylı yaptırdın detaylı için erken bir tarih ama genelde orda söylenen net oluyor
Fatmnrzddd Fatma5806 bana da ilk erkek dedi sonra kız ama %100 diyemem yine de dedi kendinden hiç emin değil gibiydi güvenemedim kabalık olduğu için çok uzun, süre bakmıyor zaten bende ayrıntılıyı bekliyorum kesin sonuç için
2cocuk2kopek Fatma5806 ben 16 anladım 🙈 detaylıdaki kesin oluyor aslında ama bilemedim yinede bir sonraki kontrolde tekrar bi bakılsın
Momcrn Fatma5806 erkek bu ya bende 23 haftalığım şuan bi kaç gün önce gittim aynı böyleydi ve erkekti yani 15.haftada da bile böyleydi 3.oğlum geliyor 😂artık alıştım erkek doğura doğura erkek buuu canım