babyiscomings Kızlar kürtaj olupta hemen gebe kalan var mı ? Silik olanlar 4-5 gğn önceki diğerinide demin yaptım Kontrole henüz gitmedim regl olunca gel demişlerdi
Zbyd3 babyiscomings allahım bana da nasip rtsin inşallah sizede maşallah rabbim kolaylaştırsın🌸ilk adetim oldum dün bitti inşallah bende bu ay kalırım 🤲bir ay once benımde kürtaj hikayem var
Sendenbanakalan babyiscomings belirti var mı ? Birde betan sıfılamışmıydı bnmki 2 haftada anca sıfılamıştı kürtaj olmadım evde düşük oldu
Zeynepserra10 Bende adet olmadan hamile kaldım hemen olabilir yani, hatta önce silik çıkıp sonra daha koyulaşmış büyük ihtimalle tekrar hamilesin. Kan ver bence bugün acile gidip
babyiscomings Zeynepserra10 peki nasıl ilerledi sürecin canım ben tekrar kan vermek istemiyorum çünkğ bu kez sürekli kan verip kalp atışını duyana kadar stres oluyorum geçen sefer öyle olmuştu senin nasıl ilerledi belki stresim geçer
Nuriay babyiscomings canım mAşAllah böyle hemen herkezde olmaz Rabbim nasip etmiş hayırla ilerler inşAllah
babyiscomings deniz_95 bilmiyorum ki canım kan vermemiştim ama 5 gün önceki testim görselde diğeride bu günki yükselme olmasa koyulaşmaz herhalde ama anlamadım gerçekten kafam karıştı
deniz_95 babyiscomings anladım canım. Benim kürtajımdan sonra beta sıfırlanana kadar kan vermiştim çünkü. Eğer içeride parça kaldıysa ondan kaynaklı da betan 0 çıkmayabilir ya da hamilesin iki ihtimal var. Umarım her şey gönlünce olur 🙏
babyiscomings Sendenbanakalan canım takibini yapmamıştım belirti olarakda ilk gebeliğimde de yoktu şimdide yok
Busranur_mnts canım baya koyulaşmış ya hamilelik ihtimali var silik olsa beta etkisi derdim de önce silik çıkıp koyulaşmış senin
Busranur_mnts babyiscomings istersen 2 3 sonra bir daha test yap tamamen koyu görürsen kan verirsin bu sürede de beta artar bir kere daha kan verip artış oldupunu görünce 10 gün sonra kontrole gidersin düşük değerde kan vermediğin için sürekli takip de yapmazsın