Fnd25 Gebe07 valla iyiysen bilemem ama benim zor geçtiği için önceden ayarlamak istedim bide çalışıyorum :)
senatss Happymombusra bende 28 se yıkadım ütüledim çanta hazırlıyorum bizimd erken doğum riski yüksek sizin neden
edacnr96 Ben 33de yaptım, sebebi de yıkanmışken tüm eksikler alınıp hepsi bir arada yıkansın diyeydi. Yoksa siz kısım kısım yıkamak isterseniz başlayın kim ne karışır😅
fndd Deryakz 33 haftalığım hala hazırlamadım 1-2 haftaya yıkayıp halletmeyi düşünüyorum çok erken yapmak istemedim tozlanır tekrar diye
Happymombusra Bellosima açıklık yoktu benim detaylı da fark edildi rahim ağzı kısalığım şimdi 29+4 günlük olduk o zaman dan beri Progestan kullanıp istirhat ediyorum
Nurbesteee Deryakz size daha çok erken bence ben 32. Haftalığım nerdeyse daha dün yıkadım bugün de ütülüyorum 😇 alışverişi tamamlamayı bekledim hepsini tek seferde yıkadım zamandan da tasarruf oldu böylece siz bitirdiniz mi alışverişi
Deryakz Nurbesteee yok alışveriş bitmedi tabiki daha alacaklarım var ilk bebegimden cok kıyafet vardı zaten ortak kullanim almıştım cogunu kizim icin yeni giysiler de aldim tabiki ama cok fazla birseyler almayı düşünmüyorum çünkü cok cabuk büyüyorlar ufak defek seyler kaldi
Nurbesteee Deryakz bencede en mantıklısı çabuk büyüyorlar bende az kıyafet aldım o yüzden ilerde ihtiyacım oldukça alırım diye düşünüyorum 😊
senatss Happymombusra ilk atıldığında ne kadardı bilmiyorum 13 haftamda atıldı şu an 30 olduk 2 hafta önce 20mm ye düşmüştü bu hafta kontrol var bakalım ne durumda sizin kaç nm