birmumine Kızlar transferin 6. Günü ilk test yaptım frelly marka hiç beklemeden direk pozitif çıktı. Ertesi sabah ilk idrar ile yaptım negatif bugün 8. Gün yine yaptım bu sefer softec diye bir marka ve yine negatif 🥹 böyle olup kanda pozitif gören var mı?
Birhayalimvr birmumine canim evdeki testler yaniltici oluyor benim doktorum evde test yapmak yok demisti ben direk 12. Gun kan testi verdim cidden boylede iyiki yapmisim bisuna stres uzuntu direk kan ver sende gunun gelince
yesildeniz_ birmumine freely yalancı pozitif veren markalardan zaten bekleyin gününde güvenilir bir test yapın
Cimcime32 Gidip direkt kan verin bence ama bize doktorumuz 12. Gün kan testi vermemizi önermişti , siz biraz erken bakmışsınız bence
MMatildaa Bence en sağlıklısı kan testi vermeniz çünkü kullanılan ilaçlardan dolayı erken yapılınca yalancı pozitifi verebiliyormuş testler
birmumine MMatildaa canım taze transferde çatlatma iğnesinden çıkabiliyor donmuş transfer olmuştum ama test kiti bozuktu demek ki umarım gününde kanda güzel sonuç çıkar 🥹