-Papatya33 Merhaba kızlar. Prodoctor gebelik testini internetten almistm ama yalancı pozitif veriyor mu.
-Papatya33 Mavro ya dün test yaptım negatifti bugün yaptım ikini çizgi çok hafif var. Acaba yalancı pozitif mi verdi dedim
Edizhr -Papatya33 valla benim bir gün önce yaptığım da gölge bile yoktu bide aksam öylesine yaptım dolabın üzerine koydum belli belirsiz di giderek koyulaşti bence senin var yarın tekrar yap bide belirgin alttaki çizgi
-Papatya33 Dün yaptigim üsteki. Bugunki alttaki . Belli olmaz diye rengiyle oynadm ama normalde belli oluyor
Busranur_mnts koyulaşma takip edin ben de internetten awox ve prodoctor aldım awox negatif çıkardı kuruma çizgisi bile yok daha erken tabi pozitif görmek için de bir ihtimal diye yaptım birkaç gün daha beklicem :D
-Papatya33 Busranur_mnts dün hiç çizgi bile yoktu. Bugün de öylesine yapiyim dedim. Dün çıkmayınca bugün de hafif çıkınca dedim yqlanci pozitif mi veriyor
Busranur_mnts -Papatya33 yalancı olmayabilir dünden bugüne beta artmıştır yarın da yapın koyulaşma olacaktır mutlaka çizgi iyice net olunca kan verin ben de dün yaptım negatif sat 14 nisan tahmini yumurtlama 2 mayıs daha 9 gün olmuştu bugün 10. gün yapmadım test yarın yapıcam
Kikiriki -Papatya33 dün çıkmayıp bugün çıkabilir zaten döllenmenin ne zaman olacağını bilemezsiniz benimde öyle adetten bir gün önce boştu adet günü gölge gibi çizgi vardı gün geçtikçe çizgi koyukqştı ama o test yalancı pozitif vermez 1 sene boyunca bana hiç vermedi yani 😁😁😁
-Papatya33 Busranur_mnts bana da haber verin lütfen merak ederim inslaalh hayırlı haberler alırız 🙏 burdan baktm da yalanci pozitif veriyor denmiş hep. Yarin tekrar yapayım olmazsa
-Papatya33 neverlyshope bende ilk defa aldım hiç bilmiyorum da yalani pozitif veriyor mu vermiyor mu sizlere sormak istedm
Busranur_mnts -Papatya33 ay ben de en kısa zamanda çizgi görürüm inşallah :) her test için öyle diyorlar da awox ve prodoctor iyi olarak söyleniyor istersen awox al dediğim gibi kuruma çizgisi bile çıkarmadı
Ltfye63 -Papatya33 Ben de hiç negatif vermedi Birgün yaptım hafif silikti ertesi sabah ilk idrarla yaptım yine koyulaşma vardı sonra gittim kan verdim 300 küsür çıktı şuan 15+5 haftalık hamileyim 🌸
-Papatya33 Busranur_mnts şuan gidemem de eczaneye emin olmadan da kimseye demek istemiyorum . Gitmeye çalışıyım