Betulumcnmm Devranmom tatlım 200-300 gram daha ekle kaç çıkıyor kilosu o kadar işte ultrason eksik gösteriyor
damla1453 Devranmom ben de çarşamba günü 37 hafta olacağım benim ki de çok ileri de kilosu aksine bir de suyum fazla bu yüzden. En güzeli kararında olandır takma kafana
Plansizgebe Devranmom kız bebekse genelde böyle olur 40-41 gibi doğurursan 3250 falan olur elma kaşar ceviz fındık ye
Parinas Devranmom göründüğünden fazla ya da az olabilir. Ben 37+0 da doğum yaptım. Hemen öncesinde 3500 görünüyordu bebek 3025 doğdu. Ama önceki doğumda 3500 görünen bebek 4 kg doğdu. Belli olmuyor yani aşağı yukarı değişebiliyor kilo
Nanelimon_19 35+4 deyim şimdi muayeneden çıktm 2290 dedi kilosu geriden dedi ama sıkıntı görmedi bende az buldum ama sağlıklı olsunda kilo alır bi şekilde diye düşünüyorum bebeğe kilo aldıran şeyler yemeye çalışmalıyız
Ness54 Bizim de 35.haftada 2300 çıktı doktorumuz incelenmesini istedi. Takipteydik zaten .. İlk bi kaç gün çok üzüldüm ama şimdi iyiyim. Çünkü hareketleri kuvvetli. Kendileri sağlıklı olduğu sürece minyon olması çok sıkıntı değil annesi de minyon zaten🐣☺️ Nanelimon_19
aleynaeskici_0 Betulumcnmm ya bende 34 haftalıken kilosuna baktım 2580 grmdı bana da sizin gibi ultrason az gösterir daha fazladır dediler gerçekten doğru mu
Nanelimon_19 Ness54 ilk oğlumda hemen hemen bu aylarda bu kilodaymş 38+0 da 3190 doğmuştu bu oğlumda büyük ihtimalle öyle olur gibi
Ness54 Nanelimon_19 ya benimki son 2 haftadır çok kilo almamış ondan şüphelendi doktorum. Umarım benimde bir sıkıntı yoktur zamanla alır kilosunu yani muz falan yiyorum işte bakalım🫠
Nanelimon_19 Ness54 yeme içme ile alakalı mı bilmiyoeum ama yediklerim hep kilo aldıran besinler aslında ama genetikte olabilir
Parinas Devranmom aynı doktorsa yine tutturur bence. Ama daha vaktiniz var alır. Son haftalarda 1 gün bile çok farkediyor hızlı bi kilo alma sürecine giriyorlar