Nuryksl irem_zengn anladımmm. Olsun sağlıklı olsunda gerisi çuhim değil bazı cihazlarda farkediyor demek ki. Ben henüz bebei göremedim. Alttan muayne istemedim. En son ki kontrolde dedi 15 gün sonra gel. Haftaya gideceğim inşAllah bende duyarım kalp atışını
Nealakayahu Mhilal55 2 Nisan 5+6 henüz hastaneye gitmedim 6 haftalık olsun gidiyim diyorum sabırsızlanıyorum siz gittiniz mi kese göründü mü
Mhilal55 Nealakayahu benim beta değerim düşüktü artış olacakmı diye bekledim de oldu çok şükür bugün sat göre 5. Haftaya girdim cumaya randevu aldım bakalım ne diyecek
Yldz-z Nealakayahu aaa benimde 2 nisan🌸 dün doktora gittim kalp atışını duyduk çok şükür sizde güzel haberler alın inşallah 💖
Nealakayahu Yldz-z teşekkür ederim amin inşlh ben henüz gidemedim bi aksilik çıkmazsa sabah gitmeyi düşünüyorum
2501 [silindi] aaa gözünüz aydın hayırlısıyla sağlıklıca Rabbim kucağınıza da almayı nasip etsin darısı bizim başımıza inşallah yarın gidicem bende
[silindi] 2501 çok teşekkür ederim Allah razı olsun yarın da siz güzel haberlerle gelirsiniz inşallah 😇