Busra6694 Kızlar MHRS den kendime randevu alınca onay gerektirmemektedir diyor hepsinde yani 2 hafta sonraya aldığımda da öyle diyor iki gün sonra ya da aldığımda aynısı ama eşime alınca hepsinde onay ıstiyor bu neden böyle oluyor acaba
Esmaaaaaaaaaaa Busra6694 doğum yakın mı ? Benim 13 günüm kaldı haftaya ki randevumda istemiyor ama öncesinde istiyordu
edabolukbasi3- Busra6694 bende de hep öyle yazıyor randevu tarihi yaklaşınca arıyorlar 1 gün önce falan gelcek misiniz diye
Busra6694 Esmaaaaaaaaaaa yok canım yani daha ağustosun sonunda bide hangi bölüme alırsam alayım istemiyor
Gulcan_15 Bende de yazıyor dediğiniz gibi doktor kontrolüm icin aldım genelde hep onay gerektirir di şimdi onay gerektirmemektedir yazıyor
Busra6694 Gulcan_15 yani benim daha doğuma 4 ay var bide sadece kadın doğumda değil hepsinde onay gerektirmemektedir diyor
Busra6694 Valeriaa yani benim daha doğuma 4 ay var bide sadece kadın doğumda değil hepsinde onay gerektirmemektedir diyor ve en son 28 Mayıs’a randevu aldım 16 gün var yine onay gerektirmemektedir diyor
Busra6694 Kvsr46kvsr yani benim daha doğuma 4 ay var bide sadece kadın doğumda değil hepsinde onay gerektirmemektedir diyor
Busra6694 edabolukbasi3- anladım canım bende merak ettim bütün randevular da öyle olunca bide her branşta aynı mesela en son 16 gün sonraya randevu aldım ondada öyle uyari verdi
aysenurr96 Bende de yazıyor doğuma az kaldığı için olabilir. Randevu bulamazsan gel ben seni alicam demişti doktorum
Busra6694 aysenurr96 yani benim daha doğuma 4 ay var bide sadece kadın doğumda değil hepsinde onay gerektirmemektedir diyor
Esmaaaaaaaaaaa Busra6694 hamile olduğun için mi acaba 65 yaş üstüne onay istemiyor hamilelikten olabilir
iremd-1798 Busra6694 kızlar değişmiş sanırım ya o kadın doğumda onay gerektirmemektedir diyor ama hastaneye gidince kapılarda onaylatın diyor. Geçen gittik arkadaşıma onaya gerek yok demiştim ama oraya gidince onay gerekiyor dediler onaylattılar haftaya göre değişiyor mu bilmiyorum ama
iremd-1798 Busra6694 bende de öyle diyor şuan sadece kadın doğumu deneyimledim onda onay gerektirmemektedir desede onaylatmak zorunda kaldım ☺️
Gulcan_15 Benimde aynı şekilde 4 ayım var.Dedikleri gibidir hep aynı doktordan her ay aldığımız icin de olabilir
rahatdur_evladim Busra6694 bende de öyle oldu geçen hafta aldım onay gerekmiyor yazıyordu sorun olmuyor yani gidebilirsin randevuya ben dün gittim