Esma006 İnternetten bakıyorum yumuşatıcı diyor bol bol da döküyorum yani camasirlarim ekşi ekşi kokuyor sebebi ne olabilir birde atletlerin koltuk altı vs hiç temiz çıkmıyor kahverengi yani ter izi resmen şaştım ya
-Cansu- Esma006 canım makine boşta limon tuzu ve karbonat ile 90 da bir çalıştır uzun bir programda ondan sonra geçecek. Makinede kireçlenme ve giderlerden dolayı oluyor bu yöntem çok işe yarıyor.
GirlandBoy_Mom Esma006 bazen kazanda oluşan deterjan kalıntılarından da oluyor lekeli veya pis çıkıyor çamaşırlar makinayı pamuklu+ ön yıkamada 60 derecede çalıştır içinde deterjan vs ekleme ama bu ayar kazanı temizliyor özellikle makinanda kazan temizleme ayarı yoksa tabi
Zumruduanka160 Esma006 makinanı temizle kazan temizleme yap pis suyu boşalt . Güzel kaliteli deterjan kullan
koza08 Esma006 aynısıyla uzun süre uğraştım çözümü önden durula ile buldum. Kıyafetlileri hızlı yıkamada ilk 15 dk kadar yıkıyorum. O teri pisliği gidiyor. Sonra normal programla yıkıyorum. Hiç koku kalmadı. Ben de internette gördüm. Hep öyle yıkıyorum artık mis gibi oluyor hiç koku kalmadı.
Kumsalzeyus Esma006 kazan yıkama yap bitince lastik arası temizle birde aşağıda bir yer var su boşaltılıyor nette video lar var onları yap
QueenMommy Esma006 yumuşatıcıyı bol bol dökmiceksin bol dökersen hemen makineni içine gider daha makine baslamadan bu sefer kokmaz az birşey koyucaksın dene bak yumusatıcıyı bol koy kapağı kapat hemen makinenini içine gidiyor ama yarım dolmucak şekilde koy içinde kalıyor bu sefer güzel kokuyor
cemre- cemre- makine kazan temizlemeyi muhakkak yapın ben bulaşık tableti atıp temizleme yapıyorum bazen de özel deterjanların alıp atiyirum.
Sarees Esma006 beyazları yıkamadan önce bi durulama programında çalıştırın , sonra çamaşır sodası ve toz deterjanı aynı göze koyun ön yıkamayla yine çalıştırın en az 60 derecede bakın tertemiz çıkacaktır beyazlar