Alperenbusra Merhabalar anneler hamilelikte maydonoz yediniz mi yenmelimi yoksa yenmemelimi ikilemde kaldım
Asya1122 Alperenbusra benim kese dışı kanamam vardı yani düşük riski progestan kullanıyordum. Doktorum maydanoz tarçın ananas bitki çayları yasak demişti
Minnakpopus Alperenbusra aşırısına kaçmadan yenilebilir. Yemeyin denilmesinin amacı dışarıda yemeyin bolca yıkayarak tüketin sarılarını yemeyin. Ama bir kısırın salatanın vs içindede yiyebilirsiniz yani. Sonuçta demet demet yemeyeceksiniz.
Fatmadmr37 Alperenbusra bir demet yenmedigi sürece sıkıntı yok diyolar ama ben zaten normalde de hiç sevmediğim için tüketmedim
Alperenbusra Dün annem kısıra koymuşta o yüzden sordum kimisi yenebilir kimisi yenemez diyor 😀 ikilemde kalıyor insan
Minnakpopus Alperenbusra amaaan yok ya kısırda ki maydanozdan nolacak devedeki kulak 😂 hem dışarıda yememişsin annen yapmış mis gibi temizleyip yıkamıştır
Eekeayse Alperenbusra Kilolarca maydanoz yemediğin sürece bişey olmaz 3-5 parça maydanozdan ya 17 haftayız hep tükettim ben :)