As38- Kıyafetleri hallettim kızlar bunları nasıl yıkadınız ne deterjan kullandınız ya da kullandınız mı kaynattınız mı?
Talentedmom As38- ilk aldığın ürünlere deterjan kıllanma kaynamış suyun içinde 1 dk bekletmen yeterli ama kaynamış suyun altı açık olmasın
Girlmama As38- ilk once uni baby biberon deterjaniyla yikadim sonra sicak suya koydum bu kadar suanda da kopuklu sicak su yapiyorum yikayip onun icine atiyorum sonra yikiyorum kaynatmak bana dogru gelmiyor
As38- Philipsin cam değilde diğerini aldım canım biberon emzik te öyle erime yumuşama olmaz demi ilk gebeliğim pek bilgi sahibi değilim kaç dk ne kaynatıyorsunuz
Sun23 As38- sivenonun biberon ve emzik temizleyici deterjanı var. Tamamen doğal içerikli çok araştırdım. İlk önce sivenoyla ve yeni bir süngerle güzelce yıkadım. Ardından sterilizatör almıştım hiç deterjansız ona koyup kaynattım
Efendininannesi As38- başta bende korkmuştum erirmi acaba diye sadece kaynar suda bekletmiştim ama baktım sonra içime sinmiyo fokur fokur kaynattım hiçbişey olmadı sonrakiler de emzik biberon temizleyiciyle ara ara yıkadım haftada bir kaynattım