Nidazzyaaa Kızlar son 7 gün bugün kontrolümüz vardı , EKG çekildim nst girdim kan verdim anestezi uzmanı ile görüştük 20 mayıs sezeryan günüm sizler n’aptınız 🍂
Htc03003 Nidazzyaaa benimde çarşamba dogumum var 38+6 da sağlıkla kucagımıza alalım inşallah hepimiz❤️
Kur Nidazzyaaa canım doktor bana da haftaya gel anestezi ile görüşeceksin dedi nst girceksin dedi ben şimdi tok mu gitmeliyim aç mı hatırlamıyorum eğer söylediyse de 🥲
Kur Elmasekeri1 anestezi ile görüşme de kan mı veriliyor yoksa sadece hangi tür anestezi olacak o mu konuşuluyor canım
yacaco06 Nidazzyaaa yarın gideceğim ben de anesteziyle görüşmeye son nstye gireceğim 20 mayıs kavuşuyoruz inşallah gece uyku uyuyamıyorum ilk doğumum heyecan bastı🥹
Kur yacaco06 canım anestezi ile görüşmede kan vermeni mi istiyorlar o gün yoksa sadece anestezi şekli mi belirleniyor bana da yazar mısın benimde haftaya aç mı tok mu girilecek bilmiyorum nst de var aynı gün çünkü ona tok
yacaco06 Kur sabah 08:30da orada olacağım kanlar için aç gideceğm kan sonuçları çıkana kadar da kahvaltı edip tekrar gelip nstye girmemi istediler, anestezi uzmanına sonuçlarımı gösterip anestezi şekline karar vereceğiz sonra da