zlemceylan Kızlar bu durumu yaşayan var mı ? El parmaklarım uyuşuyor ve karıncalanmaya başlıyor. Bazen hafiften dudaklarımda da oluyor neden olabilir ?
Talentedmom zlemceylan genelde el üstünde uyuyunca öyle oluyor sürekli telefonun elinde olması da uyuşmaya sebep oluyor
biranne_birbebek zlemceylan kaçıncı haftadasınız? benimde elimde oluyor doktorum ödemden dedi. 33 haftadan beri var, 37 olduk daha da arttı. Çatal tutarken bile elim uyuşuk🫠 Uyuşan tarafınıza yatmayın ve yukarda tutun ödemdense tabi☺️
Meyra19 zlemceylan ilk gebeligimde de aynı sorunu yaşadım şimdi de başladı parmaklarım hiç tutmuyor uyusmaktan dirseklerimden asagisi yoğun ağrı ve uyuşma var gece gündüz aynı odemden oluyor dediler ama dayanamıyorum bazen
Selin3434 zlemceylan ödemden oluyor 2. Gebelikte de de böyleydi doğumdan sonra geçti şimdi tekrar oluyor şimdi yine var üstüne ağrısı da var sinir sıkışması ellerdeki ağrıdan uyuyamıyorum bile
zlemceylan Talentedmom sadece sağ veya sol tarafta yattığım için olabilir. Fakat gün içerisinde de sık sık oluyor bu durum
zlemceylan biranne_birbebek 30. Haftadayım bazen parmaklarıö şişiyor gün içerisinde farkediyorum yüzük sıkıyor 😌 doktorum da ödemin başlamış bol su tüket demişti
zlemceylan Meyra19 sanırım bir çok kişi ödemden oluyor yazmış bende de ödem başladı biraz biraz o etkiliyor sanırım 😌
zlemceylan Selin3434 evet bazen karıncalanıyor böyle hissetmiyorum uyuşuyor sık sık değil ama gün içerisinde maalesef olabiliyor gebelikten sonra umarım geçer
busrademirerol zlemceylan benım de aynı 37-1 deyım artık parmaklarım ellerim uyusuk bazen karnım bile etim uyuşuk :) çok yorucu olmaya başladı
Meltemzel Banada ödem demişti doktorum hatta karpal tünel sendromundan bahsetti ödem oluştukça sinire baskı yaparmış haliyle buda uyuşluk karıncalanmaya yol açıyormuşş 🤗 böyle söylemişti
zlemceylan Meltemzel anladım teşekkür ederimm 🥰🥰 sanırım ondan kaynaklı bu sıra parmaklarım da şişiyor çünkü
Zarifokur zlemceylan hahaha benim parmaklarımın kapanmıyordu . Çok kötü oluyordum. Bol bol su iç canım