Seyma63_ Rkysrcn yok canım gerek yok 15 dk önce orda olsan yeterli bir tansiyon ve kilo ölçümü yapacaksın
Seyma63_ Rkysrcn benim işim vardı 1.30 gibi gittim aksine doktorun işi çıktı 2 gibi gitti 4 te geldi baya bekledim
Rkysrcn Seyma63_ talihsizlik olmuş bayağı beklemissiniz giderken tatlı yerseniz bence bebek hareketli olur yüzünü gosterir bende tatlı bişeyler yiyecem inşallah görebiliriz hala cinsiyetini öğrenemedik göremedi doktor bu sefer inşallah görürüz
Seyma63_ Rkysrcn 1 büyük paket çikolata yedim baya su içtim canım😁 23+2 deyim kızım nazlı bebek asla yüzünü göstermedi şimdiye kadar adam akıllı cinsiyeti bile 22. Haftada öğrendik
Aydan3838 @Seyma63_ merhabalar Şeyma hanım benim de cuma günü detaylı ultrasonum var şehir hastenesinde doktor ismim yazmıyor da karından mı baktılar kontrol sonrası size kağıt belge bebeğin fotoğrafını verdiler mi
Rkysrcn Canpaarem merhaba MHRS den aldım bende saat tam 10 da bakın randevu sayfasına, anında hemen sıra bitiyor mesela pazartesi vardı her günde olmuyor sıra sürekli takip etmeniz lazım
Rkysrcn Canpaarem @Seyma63_ den Allah razı olsun bende onun anlattığı şekilde aldım ve bugün randevum vardı gayet güzel geçti ezgi hanıma almıştım çok ilgiliydi son zamanlara doğru eşimi de aldı içeri bakması için
Zeymomy Rkysrcn ben 182 den aldım ama sekreterlik burdan almanız gerekiyor demişti siz 182 den mi aldiniz
Seyma63_ Rkysrcn sizden de Allah razı olsun canım❤️ 4 tane tek randevu açılıyor ve saniyesinde bitiyo
Elifeminask Seyma63_ perinatoloji mi hanım efendi mhrs de detaylı usg yapılmıyor yazıyor sizdede öyle degil mi
Seyma63_ Elifeminask genelde 20 dk sürüyo bakılması gereken bütün organlara bakıyolar ters bir durum sezdikleri zaman eşinizi çağırıp bilgilendirme yapıyorlar