Visneli1so-s 20+5 haftalığım doktor böyle birşey söyledi kendi doktorunun takip etmesi lazım dedi de normal deilmi arkadaşlar yemi doğan bebekler bile elini sık sık açmaz ki
Accountant Visneli1so-s beyin fonksiyonlarının çalışıp çalışmadığını gösteriyor el açıp kapatma hareketi detaylı ultrasonda da bu hareketi görmeden raporu vermiyorlar zaten benimde ilk randevumda kapalıydı bir sonrakinde açtı
Girlmama Visneli1so-s acmasi gerekiyor yenidoganlar ac oldugu zaman yumruk yaparlar genelde ve beslenince elleri acilir
Visneli1so-s Accountant yaaa bende perinatolojiye detaylı için gitmiştim detaylı bakmıyoruz deyip nromal muayene edince öyle söyle
Seymaaa05 Benim gorumcemin detaylı da elini açmamıştı parmak sayısını sayamamıştı doktor sonra bşseyler ye gel dedi açmıştı sayabilmişti o yüzden mi dedi acaba
[silindi] Açması gerekiyor tatlı bişeyler yiyip 1 saat sonra tekrar çağırıyorlar o el açma hareketini kesin görmeleri gerekiyor
Elifeminask Visneli1so-s korkma canm acar karnını iyice doyur dr girerken agzna cikolata al her zaman hersy istedkleri gibi olmuyor korkup kendni germe birdhakine acar insAllah
3_bebelianne Visneli1so-s Valla benim eller kapalıdı bekledik sonra açtı parmakları sayıldı geri kapadı normal evham yapma illaki açar ama sizin doktor hepmi kapalı görüyor acaba orasını anlayamadım