Ecemyaz6499 Sedaalcin ama test yapmıştım iki kere çift çizgi çıkmıştı ve bide son adetin ilk günü de 1 mayıs
Anneolucamm Ecemyaz6499 Merhaba 1 mayıs ise daha yumurtlama dönemine yeni girmişsiniz muhtemelen testler bozuktu en yakın zamanda hamilelik haberinizi alırız inşallah
Sedaalcin Ecemyaz6499 evet erken daha yumurtlama dönemindesiniz şu an muhtemelen değelendirin testlerde sıkıntı olabilir
Ecemyaz6499 Zaten girdim içeri doktor dedi şuna hamilelik gözükmüyor adetin gecikirse gel diye folik asitte verdi kullan dedi bakalım ya insan böyle heveslenip bir boşluğa düşüyor ona üzülüyorum 🥺
bebeklerim__ Ecemyaz6499 aaa 2 defa test ayninsekilde çıkarmıştı çok garip üzüldüm ama daha yeni yeni bebek yapmaya başlamışsınız. Üzülme canım dua et. Rabbım tez vakitte kucağını doldursun sağlıkla inşallah.
Sedaalcin Ecemyaz6499 evet insan o durumda çok üzülüyor gerçekten ama zamanı vardır deyip bekliyoruz işte
Ecemyaz6499 bebeklerim__ Bende zaten iki testin pozitifliğine çok şaşırdım hadi bitanesi neyse diğeri nasıl aynı sonucu veriyor İnşallah Rabbim isteyen herkese versin 🙏
Nur5 Ecemyaz6499 hayırlı olsun hamilesin kan ver canım burda okuduğum kadarıyla yalancı pozitif veren testlerde varmış