Betulpehlivan 23. Haftaya giriyorm ve hala sürekli gittiğim bi doktorum yok bi türlü beğenemiyorum güvenemiyorum yada ısınamıyorum nabıcam hic bilmiyom hep farklı doktorlara giidyorum denemek fikir almak icin doruk yıldırımdaki gizem yıldırıma randevu aldım bu kez bursadanım gidenler varsa paylaşabilirmisinz
aynlll Betulpehlivan Osmangazi tıp merkezide Nagihan uzun var ben çok memnunum oraya git istersen cok tatlı bir kadın
Hdou4225 Betulpehlivan canım gözünaydın dogum yapmıssın🙂hangi hastanede yaptın doktorun kimdi merak edıyorum
Betulpehlivan aynlll canım osmangazide adnan şahindi aslında doktorum ama cok sogudum her dakika alttan parmakla muayne olmaktan rahim kısalıgı icin ve bana antidepresan verince hastaneden cok sogudum yoksa oraya gidiyordum
aynlll Betulpehlivan valla dedigin doktoru bilmiyorum geçen sene teyzem doğum yapmıştı nagıhan hanımda teyzle giderkende kadının ilgısınden memnundum şimdide cok memnunum
Yasemincgrc Betulpehlivan simdilik kontrollere gidiyorum canim onu sormamistim bidahakina soraym bakalim☺
Betulpehlivan ozgurhayalim hayat hastanesinde cok kötü bi geçmişim var ilk cocugumu orda kaybettim ve doktor hastası yüzünden oyüzden orası secimim degil
Sevdaliza Bende çekirgedeki doruğa gidiyorum senem Alkan Akalın eğer gizem hanımı da beğenmezsen bide benim dediğime git o kadar nazik ve tatlı ki yarım saat bebeği gösteriyor resmen ultrasonla bide eşime de diyor babası bak bacaklarına bak kollarına bak yaşım 21 bu arada küçük olduğum için bazı şeyleri kağıda çizip bile anlattı benim için ve asıl önemli olan en ufak bişeyde direk whatsapptan bile kolayca ulaşıyorum ve anında cevap yazıyor benim kanama olmuştu aradım gece ama bu oldu Yıldırım doruğa git dedi bi muayene ol hemen haber ver bana diye orda nöbetçi kadın doğumcu varmış ben hastaneye gidip gelene kadar 10 tane mesaj atmış n’aptınız gittiniz mi bişey dedi mi haber vermedin vs diye Yani aşırı ilgili biri
Betulpehlivan Sevdaliza gerckten mi canım senem hanımıda duydum bende 22 yasındaym ilk bebeğimi kaybettm o yüzden doktorlara ısınamıyorm ve korkuyorm acıkcası
ozgurhayalim Betulpehlivan o doktoru bende hic iyi duymadım canım. Insallaıh istedigin gibi bir doktor bulursun