Ozgecvrr Eşim Muhammed Çagri olmasını çok istiyor.Bende Musab ,Eren ,Batuhan fln beğendim .Siz olsanız hangisini koyardiniz ? Veya önerdiğiniz başka isimler var mı?
Cugulibinnazzz Ozgecvrr oğlumun adı Musab Hasan 🩵Muhammed ismini tasiyamiyor cocuklar Musab bence çok guzel
Melickaya Ozgecvrr söylediğiniz isimlerden Eren ismini beğendim. Bende düşünebilirdim bu ismi ama biz Yiğit ' e kadar verdik Allahın izniyle 💙
Talentedmom Phyloo isterseniz araştırın Muhammed ismi ağırdır peygamber isimlerinin koyulmasını önermiyorlar ağır isim olduğu için
Phyloo Talentedmom tek başına koyulması önerilmiyo iki isimle konulabilir bunu bana hoca dedi isimle konulabilir sakıncalı değil
Guzel_bebem Phyloo bende Muhammed koyacağım Allah’ın izniyle inşallah yanına emir ,poyraz, eymen bunlardan birini koymak istiyorum kızım poyraz olsun istiyor bende emir bakalım 😂🤲🏻
Guzel_bebem Talentedmom öyle bişey yok her evde bir Muhammed olmalı diyor ben çok seviyorum Muhammed ismini ❤️
Talentedmom Guzel_bebem her hoca farklı demekki her insan Malesef bir ismi taşıyamıyor ağır geliyor ben çok araştırdım isim analistlerinin videolarını çok izlemiştim ilk bebeğimde şimdi daha bilinçliyim her harfin bile enerjisi var gerçekten çocuklar isimleri çekiyorlar
Phyloo Talentedmom aşko sen o isim konulmaz diyorsun çevremde Muhammed isimli kişiler var ve hepsi uysal akıllı çocuklar ısım enerjisine inanıyorum bu doğru sen o ismi koymak uygun değil diyorsun öyle bişey sakıncalı değil ona kalırsa insanlar Allah’ın isimlerini koyuyor. Kerem mesela
Talentedmom Phyloo internetteki çoğu haber yalan çünkü kuranda geçen isim araştırdım normalde internette kuranda geçmiyor ama bir sürü yanlış kaynak var en doğru bilgi bu işi uzmanlarına sormak
Phyloo Talentedmom bende onu diyorum hoca aksi bişey dememişti sen araştır deyince attım kızımdan önce oğlan olsaydı Muhammed alparslan olacaktı soruşturduk biz onu konulur dedi ağır gelme durumu falan yok çok güzel taşıyolar cevredekiler