Mucizem2131 dondurulmuş embriyo transferi olacaklar hangi ilaçları kullanıyorsunuz ve ne zaman transfer işlemi olacaksınız
Birmanolya Mucizem2131 Şuan ecoprin, Estrofem ve folik asite devam ediyorum perşembe günü rahim kalınlığıma bakıp transfer günüm belli olacak sanırım. Progestan iğne ve kan sulandırııc iğne ek vereceğini söylemişti doktorum. Sizin süreciniz nasıl gidiyor
Kubra12355 @Mucizem2131 Bende Çarşamba transfer oluyorum prednol monodox kullanıyorum sadece 4 gün fitil sabah akşam 2 şer tane birtanede iğne her gün estroferm sabah akşam ilaç kullanımı bu şekilde inşallah hayirli sonuçlar alırız 🙏 Mucizem2131
tupbebekannesi52 Mucizem2131 ben transferi oldum 6. Gündeyim. Duphastn, Protestan fitil, Protestan kalçadan iğne, oksapar, Protestan dex fitil göbekten iğne yapıyorum.
Mine38 Mucizem2131 bende yarın transfer sürecine başlayacağım hangi ilaçları kullanıyorsunuz kaçıncı gün transfer oluyor
Mucizem2131 Birmanolya bizde ilk tüp bebeğimizi yaptırdık 8-9 ay önce tutmadı şimdi aradan bu kadar zaman geçti tekrardan deneyelim dedik . iki hafta önce muayne etti günde üç defa estrofem kullandım geçen hafta rahim kalınlığına baktı iyi dedi . estrofem artı günde dört defa duphaston alıyorum artı sabah akşam iki progestan fitil. bu Çarşamba transfer olacam dualarimiza birbirimizi katalim
Mucizem2131 Kubra12355 acaba neye göre iğne ve farklı haplar veriliyor . benim de Çarşamba günü transfer günüm insaAllah beraber bekliycez artık . günde üç defa estrofem dortt defa duphaston iki defa da sabah akşam progestan fitil
Mucizem2131 tupbebekannesi52 insaAllah nasip olur hepimize bu ay yaa ☺️ bende üç estrofem dört duphaston ve iki. progestan fitil kullanıyorum
moonlight41 tupbebekannesi52 birşey soracam bu ilaçların hepsini içmek zor olmuyormu saati saatine uyuyormusunuzz
Kukoss Transfer oncesi estrofem, son gunlerde progestan fitil ve igne kullandim ignem cift vuruyorum tek seferde transfer gunu basladigimda kan sulandiricilarim var onun disinda folik asit balik yagi herseye aynen devam ignelerin hepsi karindan
Mucizem2131 Kukoss maşallah ne güzel darısı bizlerin başına insaAllah . doktorum da bana eğer hamile olursam 10. haftaya kadar bunlara devam etmem gerektiğini soyledi
Kukoss Bu surecte size bool bol muz, tahin, yada tahin pekmez, yaban mersini, cilek avokado ceviz yemenizi oneririm cok faydasini gordum. Cok guclu tutundu yavrum herkese kolaylik dilerim😌😌
Kukoss Dilan-F muzu sut yada yogurtla karistirmak gerek fakat bu ilaclar kabiz yapiyo muz yemesende sorun ilaclarda
Mucizem2131 Kukoss ilaçlar sanki hamileymiş gibi yapiyo . aynı belirtiler yasatiyo sinir hali uyku mide bulantısı baş dönmesi sizde de oldu mu
Kukoss Mucizem2131 evet oyuzden kendinizde belirti aramayin diyolar transferden sonra cunku ilaclar oyle yapiyo diye ben cok sinir yasamistim hahsjd
Mucizem2131 Mine38 negatif bir tüp bebek deneyiminden 8 ay sonra başlamaya karar verdik . ilk adetin ucuncu günü gittik ve muayne etti direk estrofem verdi günde üç defa olarak bir hafta sonra gelmemi istedi ardından gittik ve rahim kalinligi iyi günde dört adet duphaston ve sabah akşam progestan fitil yazdı onları kullan dedi kullandım bugün transfer islemim gerceklesti insaAllah olumlu olur
Mine38 Mucizem2131 sizin daha önceden embriyoruz vardı sanırım .benimde ikinci tedavim ve 8 ay sonra başladım .benim embriyo yoktu sıfırdan başladık .şuan dediğiniz gibi 3.gunum estrofem coraspirin folik asit verdi