Bumah Selam hanımlar gebelikte tiroidi yükselip ilaç kullananlar dogumdan sonra bebekleri ilaç kullandımı bana doktorum doguma kadar kullanıcaksın dedi
Gulbahcesi_ Bumah benımde 3 bucuktu 25 lık kullanıyordum sımdı 4 e yaklasmıs degerım doktor 4 gun 50 lık 3 gun 25 lık iç dedi 🤷♀️ ınsallah duzelır ıner bıraz
Bumah Ayden6 aa süper bebekte bi sıkıntı olmadı dimi bide sizin ailenizde varmıydı tiroid rahatsızlığı acaba genetik mi diye düşünüyorum benim kardeşim de vardı eşimin de annesinde
Ayden6 Bumah evet olabilir benimde annemde abimde var gebelikten öncede sık sık kontrol ettirirdim ama gebelikte yükseldi sonrasında normale döndü çok şükür
Eminedgds @Bumah tiroid resmen korkulu rüyam haline geldi yani bende geçen hafta öğrendim 😒 senin değerini kaç çıktı canım
Bumah Gulbahcesi_ peki ailenizde yada eşinizin ailesinde varmıydı bu genetik mi onu merak ediyorum şimdi bizde şekerde var şeker yüklemesi yapınca şekerim çıkar mı diye düşünüyorum
Gulbahcesi_ Bumah benım teyzemde vardı hatta büyüdü guatr amelıyatı oldu ama benım boyle bır sorunum yoktu tüp bebek ılacları vs yapmıs olabılır dıyorum kendımce