ozgl_1234 Hamileyken düzenli kefir tüketip bebeginin kilosuna yarayan tecrübeli annelerim var mi acaba aramizda
Melickaya ozgl_1234 sade kefir bebeğe kilo aldıran en önemli probiyotiklerden. Ben sürekli olarak tüketmeye çalışıyorum.
Katherinne ozgl_1234 evet kilo aldırıyor bende her sabah aç karnına içiyorum. Altınkılıç sade laktosuz alın muhakkak. İçerisinde en az katkı maddesi olan kefir o
Melis00 Sade kefir aldım ama asla içemedim asla meyveli çok seviyorum ama doğru kefir bebeğe kilo aldırır diyorlar
ozgl_1234 Melis00 sade kefirin icine cilek muz karistirabilirsiniz hem bebege yarar hemde meyveli icerek katki maddesi tüketmiş olmazsiniz hemde tadı damak zevkinize uyum saglamis olur
ozgl_1234 Melickaya bende her gün 1 bardak iciyorum sabahlari aç karnına iciyorum hem kabizlik problemime iyi gelsin diye hemde bebegime yarasin diye
Yildiz2023 ozgl_1234 kendiliginden etil alkol üretiyor ondan eminimde bebege zarari varmi yada olurmu onu bilemedim haftaya randevum var bi sorarim doktoruma, bende ikizlere hamileyim ve geriden geliyor ikiside artik sona yaklasdik