Barbie006 https://share.icloud.com/photos/0d5bR00Fzb02GTvZu1rMVnsew Merhaba kızlar Tahminleriniz nedir ben çok heyecanlıyım ve kasık bölgelerimde da ara ara sancılar yaşıyorum korkuyorum
Bir1kelebek Barbie006 neden korkuyorsunuz istemediğiniz bir gebelik mi 🥹 hayırlı olsun sağlıkla kavuşun rabbim bizede nasip etsin 🤲🏻
Busranur_mnts Çizgi net canım o kırmızılık gitti mi son adetin neydi başka bir testle daha kesinleşti sonra kan verirsin hayırlı olsun bennde 2 gün sonra test yapıcam inşallah vardır dua et
Barbie006 Busranur_mnts Ay kuzum inşallah rabbim isteyen herkesin kucağını sağlıklı evlatlarla doldursun 🌸🥹
Bir1kelebek Barbie006 hee öyle mi ama ağrı normal diye biliyorum bebek tutunuyormuş ya sizde bilirsiniz bu iyi bir şey ağrı hamilelik belirtisi😍🥹
Nibozog Barbie006 beklenen adet döneminde adet yaşanıyor canım sonra ki aylarda da yaşacaksın korkma. Ben hala daha ay başı ağrısı gibi yaşıyorum adet beklenen dönemde
Barbie006 Bir1kelebek hastaneye gidiyorum 11 randevu var 🥹 çok heyecanlıyım eşimin 22 doğum günü daha söyleyemedim olursa sürpriz yapıcam dua edin 🙏🏻🥹
Barbie006 serra_62 evet bitanem 10 gün geciktim sonra test yaptım bugün bir daha yaptım yine çift çizgi kan verdim sonuç bekliyorum darısı bekleyen herkese ♥️
Lavinyam06 Barbie006 bence gebesin edacım ya :)) umarım sağlıkla kucağınıza alırsın kan vermelisin 🥰❤️