Bsrabzkrt Esmakeskin adetin kaç gün geçti teste göre hamilesin kan ver tabiki beta değerin çok önemli
Busranur_mnts Esmakeskin büyük ihtimal hamilesin başka bir test daha yap kesinleşti sonra kan verirsin son adet ne zaman canım benim 14 Nisan test yaptım çıkmadı
Esmakeskin Nurrrr00 2 kaybım var rabbim nasip ederse bu ay çok sevinirim . Sağlık ocağı açılsın hemen gidip kan vericem . Çok teşekkür ederim 💞
Esmakeskin Busranur_mnts son adetim 13 Nisan canım . Pıhtılaşma sorunum var zaman kaybetmeden kanla öğrenmem lazım
Huzurluanne05 Esmakeskin gözün aydın inşallah vardır Rabbim kucağını doldursun bir kan testi ver yine de emin olmak için 🥰
Busranur_mnts Esmakeskin benim çıkmadı testte ya tahmini yumurtlama 2 mayıs 10 gün geöti daha dün yapmıştım testi 12. Günü beklicem O zaman biran önce kan ver canım kan sulandırılmış başlayacaksın galiba sağlıkla büyüsün
Esmakeskin Busranur_mnts amin canım inşallah . Belki geç döllenmedir bir kaç güne pozitif çıkar belki inşallah
Esmakeskin Busranur_mnts çok dua edicem rabbim en kısa zamanda nasip eder inşallah . Ben son kürtajı 3 ay önce oldum . Eğer varsa bana bu ilaç gibi gelecek