miniminibebek Sebastianbaci 16 .haftadan beri kullanıyorum bende kaşık ağrılarım çok oluyordu ve karnım çok sert diye Dr başladı magvital kullandım bi ay kadar sonra Magnifem aldım şimdi günde bi defa onu alıyorum memnunum
262634nur Cettochahubas Ben de onu kullanıyorum ama sanırım yetersiz geliyor bacak eklem ağrılarım çok siz günde kaç tane içiyorsunuz
Ariadne Sebastianbaci 33+1 oldum bugun 20lerde basladim kullanmaya 27-28 gibi bacak kramplarim artinca sabah aksam icmeye basladim onceden bir tek sabah iciyordum
Seymaaa05 6 ıncı haftadan beri kullanıyorum magositti ama sonradan degıstırdık etkisi çok olmadığı icşn şu an ocean extramag kullanıyorum çok daha iyi 34 uncu haftadayım kasık ağrılarım felan daha az oluyor ama tabi tamamen kesmiyor
GizemHamza34 Sebastianbaci günde 1 tane alıyorum ilk kullandığımda ağrılarım çok vardı günde 2 kereydi sonra bire düşürdü doktorum
Esra2025 Bana doktorum magnextra yazmıştı hep onu kullanıyorum 26 haftadayım kramplarm yok çok şükür bundan snra başlarmı bilmem 🤣