9 ay boyunca hep buradaki doğum hikayelerini dinledim okudum yeri geldi ağladım ama sonunda bende kızıma kavuştum. Ayın 10’unda gece saat 3 de karın ağrısıyla uyandım aşırı şiddetliydi öğlen saat 12’ye kadar dayanmadım sonra acile başvurdum sancılarım çıkmıştı ama hiç açılmam yoktu servise refakatçısız yatıracaklarını söylediler bende tedaviyi reddettim ve eve gelip açılmam olması için duş aldım ananas yedim squat yaptım ördek yürüyüşü yaptım sonra sancılarım 10 dakikada 1’e düşünce tekrar acile başvurdum ve yine açılmam yoktu ama bu sefer doğumhanaye yatışım yapıldı altımdan fitil yapıldı ızdıraptı benim için o dakikalar nst ile sürekli takip yapılıyordu birden odaya 5-6 kişi girdiler hemen benim üstümü çıkarıp acil sezeryana aldılar kızımın kalbi yavaşlamış benim o kargaşa ile panik atağım tuttu sezeryan masasına yattığımda 15/8’di tansiyonum beni sakinleştirdikten sonra epidural iğnesini vurdular hiç hissetmedim keşke o kadar sancıyı çekesiye kadar sezeryana girseydim daha iyiymiş dedim sonra 10-15dk içinde kızım geldi 11 Mayıs 2025 Saat 04:10da meleğim geldi tüm acıları unuttum tabiki yüzünü görünce 🥹❤️