melo26 Öncelikle anneler gününüz kutlu olsun güzel anneler. 2. Benişime hamile olunca geri döndüm. Heyecanlıyım valla
Embu melo26 bende ilk bebişim kız 3 yaşında şimdi erkek bebiş bekliyoruz 19 haftalık süpriz bi hamilelikti ama heyecanlıyım
Bglmmrn melo26 benım oğlumda 3 yaşında aylardır olmuyo bakalım bu aydan ümitliyim😀 Rabbım sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🥰🥰
Aselimm2 melo26 aynıyız 🙂 bizde simdi 10 haftaya girdik ama uzun zaman olunca çok zorluyor bu hamilelik
melo26 Serivebebegi ay aynıyız resmen. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Ama ilk gebeliğime göre hersey farklı gidiyor şuan
Serivebebegi melo26 benim şu an ilk hamilliğe göre sadece biraz fazla belim ağrıyor ilk bebeğim erkek ikincisinde gönlüm kızdan yana tabi sağlıklı olması hepsinden önemli😊
Serivebebegi melo26 sizin değeriz bayağı güzel çıkmış maşallah ben adete bir gün kala verdim 259çıktı yarın tekrar kan vereceğim beş gün geçmiş olacak inşallah düzgün bir şekilde ilerlemiştir 💕 geç döllenme olduğunu düşünüyorum
melo26 Embu Allah sağlıkla kucağına aldırsın camım. Ayyy bende heyecanlıyım çok. Bizimde karı süpriz oldu 😄😄
melo26 Bglmmrn Allah gönlüne göre nasip etsin canım. Sık sık denemeye devam et sen bazen 6 ayı buluyor