Ahidem32 Kızlar kontrolüm vardı bugün doktor bebeklerin tek plasentadan beslendiğini söyledi. Ama çift yumurta ikizi ve cinsiyetlerinin kesin olmamakla birlikte bir kız bir erkek gibi göründüğünü söyledi. Tek plasenta sorunu hakkında bilgisi olan var mı ?
Heisenberg Ahidem32 Hiç bilmiyorum canım doktorun ne dedi bir sorun teşkil eder miymiş? Bende de tek bebek iki plasenta var🤷🏼♀️
Ahidem32 Heisenberg gelişim açısından riskli oluyormuş biri gelişirken diğeri geri kalkabiliyormuş ama şuan bişy söylemek için erken dedi doktor. İnternet’te de hiç iyi şeyler okumadım😢
Heisenberg Ahidem32 Anladım canım kaç haftalıksın? Ben çok denk geliyorum biri 3 kiloya yakın doğmuş biri 1.5 kilo bile olamamış diye ama doğduktan sonra o fark kapanıyormuş. Bol bol dua edin inşallah bir sorun olmaz🙏🏻
Lucky Ahidem32 lütfen internetten araştrp hamileliğinizi kendinize zehir etmeyin pozitif olmak da çok önemli bu süreçte 🙏🏻 Umarım sorunsuz bebişlerinizi kucagınıza alırsınız🙏🏻
Ahidem32 Lucky haklısınız da işte elinde değil insanın ister istemez endişeleniyor. İnşallah hepimiz sağ Salim alalım🙏🏻