Kirmiziojee 7.haftada doktora gitmiştim doktor 6 haftalık duruyor geç döllenme olmuştur dedi şimdi 8. Haftaya girmesi gerekiyor normalde ben 7.hafta olarak mı hesaplamaliyim ilerleyen zamanlarda haftasını yakalar mı
minigimleseruven Kirmiziojee haftasını yakalayabilir kuzum duruma göre doktor sana doğrusunu söyleyecektir
gezentianne Kirmiziojee Bebek ilk nokta gibi beyaz göründüğğnde ölçüm neyse ona göre hareket edilir doktorun son adeti değiştirmesi 1 hafta ileri yazması lazımdı.Bebegin haftasını yakalaması diye bir şey yok ileri de olabilir o saatten sonra geri de olabilir ama hep düzenlenen yeni son adete göre ilerlenir
mrp2023 Kirmiziojee doktorunuz ultrason kağıdı veriyorsa orda yazar bebeğin gelişim olarak kaç haftalık olduğu ve sata göre kaç haftalık olması gerektiği ilerleyen zamanda gelişimi öne geçerse yakalar
Nurrvldn Bende ilk ögrendıgımde 6 haftalıktı ama 5 gözüktü sonra bır kaç haftaya haftasına uyumlu oldu çok şükür
Betl_23 Arkadaşlar bende geç yumurtlamisisim adete yakın adet tarihime göre 7 haftalık olmam lazım ama ulturasona göre 4+1.Böyle bir durumla karşılaşan var mı kese ve bebek oluşumu var ama lekelerimde var korkuyorum