Nur_kybs zeynepcee1 evet akıntımda var ama çok değil iç çamaşırında belli oluyor ama rahatsız edecek seviyede bir akıntı değil
zeynepcee1 Benim bebeğim baş aşağıda durutor 23. Haftadayım 24 olacak yarın. İdrar torbama da baskı yapıyor vuruyor hep
Redpepper Benim de durum aynı oldu, doktora gittiim bebek kanala girmiş, ytıyorum 1 haftadır şuan 33 deyiz, umarım 37 yi görebiliriz
Nur_kybs Redpepper benim daha erken değil mi ya kanala girmesi için gerçi 30 haftalık oldum ama bilemedim
3_bebelianne Nur_kybs Rahim ağzı kısalığın varmı çok hareketlenme bu ara dinlen bebek büyüdüğü için idrara çıkma ve baskı olabilir
kubalp52 Merhaba benım de aynı durum rahimde cok fazla hareket ve ıdarara cıkma ıstıgı ama tuvaletım olmuyo bazen 4 gundur var bende de bel agrısı ve kasık agrıısı yapıyor arada banada anlamadım 25 haftadayım bende
Selmagkk Nur_kybs doktorunuz ne dedi bende aynı durumu yaşıyorum 1 haftadır sürekli lavaboya gidesim geliyor baskı oluyor daha 34.haftamdayım korkuyorumda açıkçası erken çünkü rahim ağzı kısalığı denmiş başta bakılmıştı ama normal denmişti bana