Nilufer_bas Ara ara sancı giriyor şimdilik açılma yok dedi acil kendi takipli olduğum hastahaneye geçiyorum şimdi
Nilufer_bas Ebru_ebru Amin inşallah sancı ve açılma olmadan su gelirse uzun mu sürer ne olur hiç bilmiyorum ilk hamilelik
Ebru_ebru Nilufer_bas İnan canım bende hiç bilmiyorum benim de ilk bebeğim 10 gün oldu anne olalı sezeryan oldum bir şey diyemiyorum. Senin açılmanın ilerlemesine bağlı inşallah kolay geçer doğumun 🥰
Hilalcanim Nilufer_bas suyun hepsi geldiyse buyuk ihtimal acilma sancinda yoksa suni sancı verirler cunku cocuk icin tehlikeli durum
Sybabyss Nilufer_bas suni sancı verirler canım allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin korkma suniyle hızlıca açılıyor zaten
Ebru_ebru Nilufer_bas Hayır canım benim bebek dönmedi sezeryan 2 mayısda idi 1 Mayıs sabah iş yaparken birden suyum geldi gittim ama bebek dönmedi sancım da olmadığı için ben sezeryan istedim ☺️
edacnr96 Allah sağlıklı ve kolay bi doğum nasip etsin, endişe etmeyin açılmanız da hızlıca ilerler inşallah olumlu düşünün