iremd-1798 Kızlarrrr bebek kalp atış hızından cinsiyet belirleniyormuş doğruluğu var mı sizce? 140 ve altı ise erkek üstü ise kızmış ☺️ Bilen var mı? 🤣
Bebegim3444 iremd-1798 benim oğlanların gümbür gümbürdu kızda yavaştı hatta korktum anneme söyledim anne sanki Yawas diye dedi o zaman kızdır kuzenime sordum onunda kızları var oda dedi o zaman kızdır diye Hakketen ee kızım oluyor 😀 böyle şeylere hurafe derim bende ama galiba bende denk geldi
iremd-1798 Visneli1so-s teşekkür ederim 🤭 iki arkadşaım hamile de hemen cinsiyetleri öğrenmek için böyle şeyler deniyoruz 🤭
iremd-1798 NoName_ yaaa teşekkür ederim ☺️ iki arkadaşım hamile cinsiyetleri öğrenmek için her yolu deniyoruz ☺️
iremd-1798 Bebegim3444 teşekkür ederim ☺️ benimde iki kızım var kalp atışları yüksekti hatta benim bile 130 140 lardan inmedi hamilelik boyunca 🤭 çok hareketli işler yapmıyordum 🤣
iremd-1798 cansuilkhun of ya keşke herkeste tutan bir şey olsaydı cinsiyetleri erkenden öğrenseydik 🤣 gerçi o zaman da iyi olmazdı böyle heyecanlı oluyor ☺️ teşekkür ederim ☺️
iremd-1798 Bnguuu_102 teşekkür ederim ☺️ herkeste farklılık göstermiş böyle de öğrenemeyeceğiz anlaşıldı 🤭
Bnguuu_102 iremd-1798 ben de tutanları yazayım Yüzük testi Kafaya tuz serpme Kese yapısı Bir de bir bebepi karnının üstüne doğru tutuyorsun iki ayağını karnına basarsa aynı tek ayağını basarsa farklı cinsiyet oluyor o da tuttu brn de inanmamıştım ama 😁