Masalmom Kızlar çok korkuyorum akıl verin oldu mu size de hiç 29 haftalık hamileyim normalde bebeğim gün içinde çok hareketli hele bide çikolata yiyipde yatarsam ama iki gündür hareketlerini hissedemiyorum pazartesi günü kontrolüm var güya ona ayak suruyordum hastaneye gitmedim ama ne yapmayalım sizce 😨
Handebl Masalmom hareket etmeme en büyük sıkıntılardan biridir hemen doktora gitmelisin bence ayak sürüme acil git
BurcuHamza Masalmom bence beklememelisin en azından bi sağlık ocağına gidip kalp atışlarını dinleyebilirsin. Ama hastaneye gitmek en iyisi pazartesiye daha çok var
Gultenefe Masalmom ay canım aynısını bende yaşadım iki gün hic oynamadı.gece Bn uyurken oynadığını farkttim
Masalmom Krispiim16 sadece dün iki kez kayar gibi oldu karnımda ama daha hiçbir hareket hissetmedim normalde tekme olsun veya hareketleri çok canlı olurdu
nurseyf gün içerisinde 10 defa hareketini duymuyorsanız doktorunuza başvurun bence. bende 27 haftalık hamıleyım hareketlerını takıp etmemı söylemişti doktor. onun da takibini günlük duydugun hareket sayısı 10 dan az değilse korkma demişti.bı doktoruna gorun canım bence.İçin rahat etsın
Masalmom O zaman bu akşam acile gidip goruneyim ben çok sağolun hareket etmeyen bir bebek olsa yine korkmam belki ama sürekli kıpır kıpırdı şu iki gündür hissedememek korkutuyor beni annemlere eşime söylüyorum kimse oralı olmuyor uyuyordur yorulmustur deyip duruyorlar kafayı yedirtecekler en sonunda
Masalmom Minselina gittim canım dün acile bebek iyi şükürler olsun suyu da gelişimi de kalp atışlarını da dinledik iki üç gündür çok yorulmustum gerçekten marketimiz var oranın temizliği mal falan geldi yerleştirmesi eşime yardım ettim sanırım ondan oldu şuan hala daha hareketlenme yok ama Rabbime şükürler olsun bir sorun çıkmadı doktorda zaten yorulduysan ondan olur dedi bebek bu dönemlerde anneden enerji alırmış ben yorulduğum da oda yoruluyormus iyice dinlen normale döner hareketleri dedi 😔
Smiley87 Masalmom anne yorulunca bebek de yoruluyor benim 2. Hamileliğim bunu iyice çözdüm , 26 haftalığım ben yorulduğumda saatlerce hissetmiyorum , ilkinde de öyleydi , iyice dinlenince hareketleniyor yavrum , hatta bazen geceleri çoşuyor 👶🏻👶🏻
Minselina Cnm bende sana onu yazacaktım aslinda iki gun bende temizlik yaptim cok yorulmusum oynamadi bebegim ebeye gittim oda bana bebegi yormusun demişti. Sukurler olsun iyiymis sevindim
Seda54 Masalmom sağlık ocağına git doktora gidemiyorsan kalp atışını dinleyin 2 gün hissetmiyorsun nasıl durabiliyorsun ben 4-5 saat hissedemedim evde dört döndün hareket etmesi için herşeyi yaptım yedim baktım olmuyor eşim şehir dışındaydı hastaneye gidemedim ama sağlık ocağına gittim kalp atışını dinlemek için çok şükür iyiydi