Benim idrarda 213 çıkmıştı bakteri kültür de üreme olmamıştı baya yoğun enfeksiyon var dedi doktor ama hiç bir şikayetim yoktu bende sadece akıntım olduğunu söyledim başka bi rahatsızlığım yok dedim akıntı kokusuz ama peynir kesiği gibiydi 2 saşe toz 4 fitil 3 gün kullanmamı söylediği antibiyotik hap verdi. Bunların yanına ben birde 3-4 litre su içtim. Şekersiz kızılcık özü aldım suyla karıştırıp içtim. Bol rahat beyaz ve pamuklu iç çamaşırı aldım sadece onları giydim ve hergün değiştirdim. Her banyo yapmadan önce iç çamaşırıma nioli yağı sıktım havalandırdım banyo sonrası giydim. Hafta da 1 kez disk pamuğa elma sirkesi döktüm biraz kaynanış soğumuş suyla ıslatıp vajina içini dışını temizledim sonra kuruladım bunların çok sık tekrarlanmaması lazım bu sefer de vajina ph ı bozuluyormuş denemek isterseniz yinede doktorunuza danışın kimi yap diyor kimi yapma. Birde sade kefir içtim. Daha önce yaşamamıştım böyle birşey insanın psikolojisi bozuyor. Dışarı da tuvalete girmek için tek kullanımlık ayakta işeme aparatı aldım hijyen sprey aldım onları kullanıyorum. Çünkü ben şehir dışına çıkmıştım dışarıda çok tuvalete girdim ordan kaptım diye düşünüyorum. Bir de son olarak aklıma gelen eşinizle ilişki öncesi ve sonrası mutlaka tuvalete girmeniz. Umarım şifa olur tez zamanda geçmiş olsun