Medinemedi Kızlar Sizinde akşam saatleri olduğunda bi ağrı sızı başlıyor mı ne nefes darlığı bitiyor ne algılarım bilemedim vallahi 😔 15 haftalığız ama daha erken belirtiler görüyorum 😔 ama bende Çifter ahim var muhtemelen ondan yaşayanlarınız var mo nasılsınız
Burcak61 Medinemedi benimde rahmim kalp şeklinde 16+6 yım arada iğne batması gibi bi ağrım oluyor doktor eahim genişlediği için yarım perde var bende de
Burcak61 Medinemedi ben progestan kullanıyorum ağrıları da söyledim doktora idrar la kan tahlili yaptım dün bide magnezyum verdi henüz tahlil sonuçlarımı almadım doktor belki enfeksiyon olabilir idrar yolunda dedi
Medinemedi Burcak61 ben Protestan tek kutu kullandık sonra tekrar vermedi şimdi kan ilacına başladım yarın kontrolüm varda bakalım sağol canım
Lionyez Arkadaşlar bende çift rahimim her kontrolde ikinci rahmin büyüme durumunu mutlaka sorun. Ayrıca benim ağrılarım için doktorum magnezyum verdi ciddi faydasını gördüm.
Brcsrn Bende çift rahimliyim şuan 23 haftalık hamileyim . Doktorum progestanın rahim genişlemesine yardımcı olduğunu söyledi o yüzden ilaca devam ediyorum. Bu ara aşırı kasık ağrıları çekiyorum git gidede şiddeti artıyor korkuyorum o yüzden. Bu şekilde olup normal haftasında doğum yapabilen varmı merak ediyorum?
Brcsrn Kaderin şuan iyi gidiyor progestana fitil olarak başladıktn snra ağrılarm azaldı şuan 35. Haftadaym bebeğimin ters pozisyonda olması dışında bir sorun yok ama çift rahimde genelde karşılaşılan bir durummuş bu da
Kaderin Brcsrn o fitil bana enfeksiyon yaptı mahvetti beni hiç kanamami kesmemisti dünya kadar iğne yedim suyum geldi bı sefer acilma olmadı cok çektim ben sende ise yaramasina sevindim