Merve8155 Henuz cinsiyet ogrenmedim ama kiz olma ihtimali yuksek dedi doktor.onerilerinizi bekliyorum
Anneoluyorumhello Merve8155 Kızımın adı İlay 💕 olacak öztürkçe bir isim Ay gibi güzel ülkenin en güzeli anlamında 🥰 oğlumda Aybars aynı anlamda ikide
fatmaanuurr22 Merve8155 bizde çok isim arayışında kaldık canım cevremizde olmayan ismi sonunda bulduk Alara olacak kızımın adı 🥰 İdil Su diyorduk normalde sonradan Alara ismine karar verdik
Rumeysahnm Merve8155 Merve8155 ü Senaparlapusat ülkenin yarısı bu sene parla koyuyor az duyulmuş bir isim ama okula başladıkları sene listeler hep parla parla olacak
Merve8155 Anneoluyorumhello bizde ozturkce ariyoruz erkek olursa gokturk olacak o kesinde kiza bulamadim guzel ariyirum hala 🌸
Anneoluyorumhello Merve8155 bizimde 2. oğlumuz olsaysı Göktürk olacaktı🥰 erkek ismi çok var Öztürkçe kız isimleri sınırlı var. Aybala ve İlay arasında seçim yaptık İlayı istedi babası🥰
fdmoksz33 Merve8155 birinci oğlum Göktuğ ikinci oğlum olacak Gökalp kağan olacak kız olsaydı almila gökçe olacaktı ozturkce isimler hep 🥰
Merve8155 fatmaanuurr22 alara da guzel onceden baya duyuluyordu.ama yeni isimler cikinca daha az duyulmaya basladi guzel secim🌸