Annelik-2 supermom__ muhakkak yazcm ultason görüntüsğnden tahmin edenlerin hepsi kız dedi bakalm yarın ne çıkacak
Annelik-2 supermom__ hatta şimdi baktm sizde kız demişsinz kaç dakika önce merakla bekliyorum neolacağını
Egemom07 Ceylansss 11+6 da dr um erkek dedi bayada belli gibiydi. 16 haftada gittik göstermedi dün gittik 18 hafta da kız dedi☺️ fetal dna da yaptırdım cuma çıkıcak sonucu. Bakalım ne çıkıcak.
ABC1 Ceylansss doktorum 13 haftada kız dedi 17. Haftada kesin kız dedi ama detaylıyı bekliyorum ne olur olmaz
supermom__ Annelik-2 ya gözün aydın canım sağlıkla gelsin Benim de çok şükür bir kızım var bunu da erkek hissediyordum Bakalım değişecek mi 😄 bacak arası görünmüş muydu 13. Hafta da
Annelik-2 supermom__ çok teşekkür ederim canm arkası dönüktü doktor tahminde bulunmuştu budefa netleşti bende bir kızım olsun çok isterdim hepte kız hissediyordum ama erkek çıktı 3 oğlum olacak umarım senin gönlünden geçen olur
Poyrazkuzey65 Kızlar ben de 13 + 4’üM bugün gittim doktora bana %90 oranında kız dedi ama ben çok şey yapamadım yani erkek hissediyorum açıkçası ama bana emin olma demişti sizce beklemeli miyim
mmedinestlms Ceylansss her zaman ki cinsiyet öğrenmeye gittiğim doktor vardı ilk iki gebeliği mi hep 13. Hafta da öğrendim erkek dedi ikisine de tuttu bunda da gittim kız dedi ama daha net belli olması için bir kaç hafta sonra gel dedi açık kapı bırakıyorlar kızlar da
Poyrazkuzey65 supermom__ bence de ya çünkü ben aşırı erkek hissediyorum yani şu ana kadar hiç kız hissetmedim tabii yine Allah vergisi