erikarpuz Ceylansss bana 12. haftada kız dediler 16. haftada erkek dediler bende cinsiyet için küçük bir hafta hepsi tahmin oluyor
cerengeredeli Ceylansss 13+6 da kız diye tahmin etti 16 da kesin kız dedi. 20+4 de detaylida kesin netlesti 🫣
Talentedmom Ceylansss benim doktorum 12.haftada kız gibi dedi ama 16.haftada netleşir alışveriş yapma demişti 16.haftada netleşti değişmedi beklemek en doğrusu 23.haftaya detaylıya girdim anca o zaman içim rahatladı çünkü burda cinsiyeti değişip detaylıda başka görenler olmuştu
Burcu1925 Bana da doktor 12. Haftada şuan kız gibi görünüyor dedi haftaya 13. Haftaya giriyoruz ikili taramada daha net belli olur dedi bakalım
Parinas Ceylansss oğlumu da kızımı da 11 haftada kesin bi şekilde öğrendim. Ama cinsiyet konusunda ün yapmış bi doktordu. Değişmedi. Üçüncüye hamileyim şimdi 14 haftada anca söylediler erkek olduğu halde 🤭
supermom__ Annelik-2 bende de öyle arkası dönüktü bacak arasına bakmaya çalıştı kız gibi ama emin değilim dedi Bende merakla bekliyorum ama daha çok var kontrolüme
Annelik-2 SuEr_Tu1512 tahminde bulundu ama ben yinede emin olmak istiyorum 13 haftada arkası dönük erkek dedi
ipek63yldz_ Ceylansss Oğlumu 11-12 hafta arasında öğrenmiştim net erkek demişleri 🤗😉 Şimdi ikinci gebelik 14+3 haftalığım 11+3 de %80 kız dedi degişme ihtimali var mı acaba diye sordum %80 dedi zor yani yinede bilmiyorum daha kontrolw gitmedim 🤗❤️
Yenibirannee Ceylansss 12+2 de erkeğe benziyor dedi 13+2 de kıza benziyor dedi ama emin değilim %90 kız sonraki kontrolde net söylerim dedi bakalım 😂😂
FtmaGlr Ceylansss 12 haftalıkken öğrendik. Doktorların tam bir şey bilmeden yorum yapması kadar kötü bir şey yok net bir şey söylemesi daha iyi , ben alışveriş kesinlikle detaylı ultrasondan sonra yapılmalı