Hulu61 Ipek0506 Kendi sancımla bebeğimde de bir sıkıntı olmadı çok şükür sarılık bile yaşamadık. Korkmayın siz diyetinizi bozmayın doktorunuzun söylediklerine uyun bir sıkıntı çıkmaz Allah’ız izniyle. Bebeğimin kilosuda 3440 doğdu
Elmasekeri1 Ipek0506 gebelik şekeri ancak bebeğe çok kilo aldırıp gelişimi aşırı ileri ise sorun olur 36 haftada 4 kg olursa belki daha fazla beklemek istemez doktor sezeryan onerirr ama sekr kontrol altında ise bebek kg. Felan normal gidiyorsa normal doğum akışını beklerler
Ipek0506 Elmasekeri1 evet canım.bebeğin kilosu haftasına göre uyumlu dedi.het gittiğimde suyunuda sordum oda normal demişti.o yüzden diyetle devam ettirdi.bu arada ölçümlerimi hem kadın doğum hemde diyabet bölümü es zamanlı kontrl etti.39+6 yım yarın cagırdı gidicem muayeneye belki doğumu baslatacak bilemiyorum….
user876544926 Ipek0506 benim vardı gebelik şekerim 38+3 te sezeryan doğum yapacaktım fakat doğuma 4-5 gün kala tansiyonum çıktı 15:9 lardan aşağı düşmedi sancılarım da oluyordu 37+6 da acilen sezeryan doğuma alındım. Bebeğim gayet sağlıklı doğdu 2800 dü kilosu da
Ipek0506 Hulu61 amin inşallah canım🌸sancı bazen cıkıyo bazen cıkmıyo suni verirler diye korkuyorum biraz.
Hulu61 Ipek0506 Benimde 40 haftayı geçseydi mecbur suni olacaktı ama doktorum korkma epiduralle olacak zaten açılma olmadan da suni vermem demişti hiç beklemediğim bir gece sancılandım korkmayın yani bebeğiniz geleceği zamanı biliyor hazır oldumu kimse tutamaz onu içerde 😂
Serencakarli _Melikedlk yuksek seker oldugunda bebegin beyin ve organ gelisimini etkiledigi icin baslatiyorlar sizin kac cikti acaba glikoz yukleme testinde yada kanda
_Melikedlk Serencakarli açlık 90 larva tokluk 111 gibi cıktı doktor görüp insülin verin dedi 10 gün hastanede kaldım cocuk 2 hafta önde hoca cocuğun 2 hafta önde olduğunu görünce şekerime baktırıp insülüne başlattı
Esma07- Bana da gebelik şekerin var dedi doktor ama aclikta en fazla 105 tokluk 120 130 arası değişiyor ilk gebeligimde de açlık hep 106 arası geliyordu ama bir sorun olmadı inşallah şimdi de olmaz