Ipek0506 Serencakarli ben diyetle devam ediyorum suanda.kaçamak yaparsam 150 160 en fazla cıkıyor.39+5 oldum doğum zamanı geldi zaten bu saatten sonra da insülin baslamadı canım.
_Melikedlk fatmaanuurr22 insilüne cok kötü oluncamı başlanıyor doktor şeker var diyip insüline başlattı
fatmaanuurr22 _Melikedlk kaç çıkıyor ki şekeriniz? benimde gebelik şekerim çıktı diyetle yine yüksek çıkıyor ama şuanlık baslamayalim dedi doktor
Serencakarli _Melikedlk yuksek seker oldugunda bebegin beyin ve organ gelisimini etkiledigi icin baslatiyorlar sizin kac cikti acaba glikoz yukleme testinde yada kanda
Zeyneppp13579 Ipek0506 39. haftaya gün verilmişti. 38+3 de 4 cm açılma olunca sezaryene alındım (bel fıtığından dolayı zorunlu sezaryen) ama malesef şeker bebeğin ciğerlerine vurmuştu 10 gün yoğun bakımda kaldı. Şimdi 4 yaşında çok şükür 🥰
fatmaanuurr22 _Melikedlk benimkine göre kıyaslama yapınca dağlar kadar fark var ve bana baslanmadi insülin ben anlamadım bu işi 🤷
_Melikedlk fatmaanuurr22 bende bunu anlamadım hastanede yatıyorum yanımdaki ablanın ki cok yüksek doktor ona önermiyorum dedi
_Melikedlk fatmaanuurr22 karaciğer enzimlerim yüksekti cok şükür düşürülüyor sonra şeker cıktı 2. Haftaya giricem bırakmadı hala hastanedeyim
tatlibebegim_ Ipek0506 gebelik şekerim vardı tavandı yani hiç düşmezdi çok yüksekti 38+5de normal doğum yaptım
Benimennembirmelek Ipek0506 benim eltimde vardı 36+6 da evde normal doğum yaptı 2300 gram doğdu şekeri çok düşüktü ama 50′ lere kadar düşüyordu
Zeyneppp13579 Ipek0506 genelde 160-170 oluyordu bazı günler 300 ün üstünü gördük. İnsülin kullandım son iki ay
Ipek0506 Asel3838 bende gebelık sekeri var 39+5 oldum 40+0 da cagrdı doktor.özelmi devleti takiplisniz?
Ipek0506 tatlibebegim_ benmde arada 150 160 çıkıyor doktor her seferinde korkutuyor bişey olur diye korkuyorum ama arada kaçamak olunca çıkıyor…