Arkadaşlar bunu neden linçlediniz anlamadım. Herkesin bir hayali bir beklentisi olur ve onun tam tersi olduğunu buruk hissedebilir gayet normal bir durum. Oğlu olmasını isteyenler kız çıkınca buruk hisseder kızı olmasını isteyen oğlan çıkınca buruk hisseder ama bu tüm hayatı boyunca sürecek bir duygu olmadığını hepiniz biliyorsunuz. O çocuk doğunca onun tüm hayatı o olacak zaten canından çok sevecek bunu hepimiz biliyoruz sadece şuan ilk anın hayal kırıklığını yaşıyor ve bu geçici bir durum, anlayış göstermelisiniz diye düşünüyorum.
Bu tür durumlarda öne hemen evlat sahibi olamayanları sürmeniz çok saçma çünkü insan her daim kendini iyiye odaklar, kötüyü düşünüpte şükretmek ilk anda akla gelebilen bir durum değildir. O zaman evlat sahibi olamayanlara da gidip “sağlıklısın elin ayağın tutuyor neye üzülüyorsun” diyin? Çünkü bu dünyada engelli bireyler var, anne olmayı bırak evlilik yapamayacak bireyler var. Siz her derde böyle daha kötüsünü örnek verirseniz ohooo o zaman hiç kimse hiç bişeye üzülmesin. Çünkü daha kötüsü her daim var. Bırakın insanlar hayal kırıklığını üzüntüsünü sevincini içinden geldiği gibi yaşasın bunu yargılamaya hakkınız yok.
Ben ilk bebeğimi 11 haftalıkken kaybettim ama ikinci için yine hayaller kurdum yine beklentim oldu, yine daha çok istediğim bir cinsiyet her zaman vardı, sağlıklı ve hayırlı olması koşulu ile. Yani uzun lafın kısası insanların üzüntüsünü kıyasa sokmayın rahat bırakın.