Nessozz R-baby epidural filan hiç bişey olmadım dümdüz doğurdum 😂 valla dikiş sayımı doktorum söylemedi açıkçası ama güzel dikti çok şükür sonrasında hiç bi sorun yaşamadım ☺️
Esraaktg3 Zeynepkrkzk doğum yaptım nts de sancım çıktı 2 cm açılmam da vardı ama doktor hemen sezeryana aldı
okuyananneeeee Huzurluanne05 37. Haftada yaptığınız doğumda herhangi bir sorun yaşadınız mı ? Bir de kaç kg doğmuştu. Sancılarım var 37 de de doğurabilirim de
Huzurluanne05 okuyananneeeee sadece solunum sıkıntısı yaşandı.4_ 5 saat küvez de kaldı.2.800 dü kilosu onun dışında bir sorun yaşamadık.
Bir-anne21 Ceiydda 8 gün kaldı küvezde biz tedaviyi reddettik çıkardık şuan hastanede kalsaydı bu kadar iyi bakılmazdı şükür iyi ki çıkardık diyorum özel hastaneydi devletten para alıyorlar diye boşuna yatırdılar çocuğumu
Ceiydda Bir-anne21 haklısınız özel hastanelere güven olmuyor bu konuda özellikle son olaylardan sonra 😑 en iyisini yapmışsınız geçmiş olsun 💖
Fnd25 arkadaşlar ultrason ve regl göre hafta değişiyor genelde hangisine göre dopum yaptınz merak ediyorum
Ceiydda Fnd25 doktorların bebişin iriliğine göre de karar vermesi gerekiyor bazen 4 kg ı aşıyosa özellikle ama doğrusu son adet tarihine göre hesaplanması
Nessozz R-baby stres yapma güzelim kendine güven güzel düşün güzel olsun. Ona kavuşmak tüm stresini acını alacak zaten hatırlamayacaksın bile 😍
Ceiydda Benimennembirmelek muhtemelen benim sonum 😅 ilk dogumunuzda sancı yokken açıklık var mıydı suni sancı almadan önce yani