ilaydagkk1 Mehlika_ valla bugün akşam bir şey yiyemedim midemin bulantısına birde kalkıp ederken tek taraflı kasıkarımda batma oluyor bıçak gibi
Mehlika_ ilaydagkk1 ayy inşallah bebiş vardır 🌼🌼🌼 bende hiç belirti yok yaaa. 3 4 gün evvel kasıklarımda pıt pıt damar hissettim şimdi hiçbir şey yok 🥺 sanırım yine olmadıı
Mehlika_ ilaydagkk1 ay bende mi öyle yapsam? Ama evde pozitif görmeden kan vermek istemiyorum damarım zor bulunuyor delik deşik ediyorlar
ilaydagkk1 Mehlika_ amiinn amin canım inşallah artık 1.5 sene stresi yıpratıyor doktorlarda bir sorun yok diyor eşim dün işten çıktı normslde o kadar duygusal biri değildim ama baya ağladım buda sayılır mı bilmem 😂😂
ilaydagkk1 Mehlika_ kız yatamıyom kolum göğsümü sıkıştırdıkça nasıl acıyor anlatamam yumuşak ama aşırı hassas kolumu bile kaldıramıyorum
ilaydagkk1 Mehlika_ kız şimdide rüyayla uyandım ve baya detaylsrı hatırlayıp yaşadığım bir rüyaydı doğuruyordum bu ay şu rüya işi bana çok farklı geliyor tamdan obülasyon peşine olması😂😂
Mehlika_ ilaydagkk1 artık salı günü gelmez Hee 😂 bende uyanır uyanmaz dayanamadım test yaptım tabi negatif daha yumurtlamadsn sonra 9 gün geçti 🤦🏻♀️😂