nidooo Kizlar adete 4 günüm var iki aydır ovulasyon takibi yapıyorum erken gebelik testi yaptım negatif kesin yokdur demi olsa çıkardı 7 yıllık evliyim😐gerçi olumsuzluğa alışığım ama
Cokistersengelerbence nidooo 4 gün kala birşey çıkmadı 3 gün kala aşırı silik gördüm şimdi 2 gün var ama gecikme bekliycem
Nuriay Cokistersengelerbence Busranur_mnts EjderhaSeda Bir1kelebek nidooo nidooo Cokistersengelerbence Mehlika_ Kızlar dünkinde bişey yoktu ama bugunkinde böyle bişey var. İlk 10 15 dk da çıktı
Farida_Aliyeva_ Nuriay  bax can hamısı səhvdi niyə?
Nuriay Farida_Aliyeva_ men anlamırame can niye axı sühf oldugunu düşünürsenki axı açıqladım demekki sen qan verdikde hele mayalanma olmuyubki qanda da çıxmıyıb ay başın keçmese qan verme bizim ölkede ferqlidi bilirsen hekimler bilse aybaşıdan önce qan beririk bizi ağ yuyub qara sererler 😅😅 sebr edek elac yoxdu aybaşı günün tekrar test edersen çıxsa yene daha tund olsa demek inkişaf gedir qan verersen o zaman
Farida_Aliyeva_ Busranur_mnts ayın 8 i kan testi yaptırdım 0,100 çıktı yok yani bu günde yaptım böyle çıktı
Busranur_mnts Farida_Aliyeva_ olabilir canım o zaman yerleşme olmuştur kan yükselmemiştir 3 test de yanlış olamaz herhlade istersen bir daha kan ver
Bir1kelebek Nuriay 😍😍😍 çok sabırlısınız bence 😆 bür şey soracağım kan testi için aç mı olmak gerekşyor yoksa gün içinde de verilebilir mi gebelik için
Farida_Aliyeva_ 1202 ayın 8 i qan testi verdim 0,100 çıxdı axı 🥹yanvarda düşük eləmşəm çox istrəm olsun🥹
1202 Farida_Aliyeva_ 2gun sonra yeniden qan testi ver mence hem onda aybawiya 3 gun qalmiw olur inwAllah bebewin sennendi🤲
Farida_Aliyeva_ nidooo inşAllah ya isteyen herkese nasip olsun Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Busranur_mnts Farida_Aliyeva_ olabilir tabiki canım sen istersen biraz daha bekle başka marka daha test al onda da çıkarsa kan verirsin
Nuriay Farida_Aliyeva_ olur olur men marta hamile qalmışdım duz 4 5 gün gecikmede gösterdi ona kimi 20 test elemisem inanirsan 😅