Cokistersengelerbence Busranur_mnts o zaman yarını bekleyin. Çünkü bende düne kadar bembeyaz gördüm ve dün 3 gün vardı bata. İlk defa silik olarak dün çıktı ama belki de kuruma çizgisidir ya da test hatalıdır bilemiyorum. İnşallah vardır hepimizde 😀
Busranur_mnts Cokistersengelerbence ay inşallah ya yarın görürüm ben de 🥺🥺 olmasa şu predictor mu alsam sitorum da evde bi sürü test vsr awox 🤣
Nuriay Mehlika_ demi ozaman sizin de çok var adete yumurtlama gününüzü bilmeniz uşiyi ya ben bilmiyorum ne zaman yumurtladım
Nuriay Cokistersengelerbence Busranur_mnts EjderhaSeda Bir1kelebek nidooo nidooo Cokistersengelerbence Mehlika_ Kızlar dünkinde bişey yoktu ama bugunkinde böyle bişey var. İlk 10 15 dk da çıktı
Busranur_mnts Cokistersengelerbence işin sonu öyle olacak dskfssg awoc var saymadım prodoctor 2 tane 2 tane de artımed kaset var yarın kaseti de yapayım diyorum çıkarmı ki
Farida_Aliyeva_ Nuriay azərbaycandayam canım Ondanda akmşam oda 2 xətt çıxır 3 test eləmşəm 3 də də 2 xətt var nə bilime ilk hamiləliyimdə də 10 gün qalmış etmşdim belə deildi hələ çox nazik idi 2 ci xətt elə öyrənmişdim
Nuriay Farida_Aliyeva_ o testleride atarsan ? Baxım onda hamilelik var artıq testde gösterir sen aybaşı gününü gözle o günü qan verersen
Nuriay Farida_Aliyeva_ ama her hamilelik eyni olmur axi mendede ilk hamilelikde pramoy iki xett çıxmışdı amma ondan sonra gec çıxır hetta martda kimyasal hamilelik keçirtdim aybaşımın ustunden 3.4 gün keçenden sonra testde çıxmaqa başladı
Farida_Aliyeva_ Nuriay  bax can hamısı səhvdi niyə?