Nuriay Bir1kelebek evüt canım 2 tane bir kız bir oğlan 25 yaş 🙃 3 cüye niyet etdim ne kadar ki sabrım var çabucak büyüteyim istiyorum eşimde istiyor bakalım hayırlısı Olsun Rabbim olmayan herkeze versin
Bir1kelebek Nuriay iyi yapıyorsunuz valla hepsi birlikte büyüsünler sonra dinlenirsiniz şimdi çalışma zamanı😆☺️
Nuriay Elif2005 Bebegimgeliyor10 Elif2005 Bir1kelebek Mehlika_ Bir1kelebek Bir1kelebek Dmrumrnns mimikralicesi Busranur_mnts mimikralicesi EjderhaSeda peri09 Cokistersengelerbence Kızlar ilk idrarla yaptım ama 5 gün bata var evde bu testden vardı erken gebelik testi degil göğüslerim çok şişti dolgunlasşı acıyor çokta acaba yumurta geliştirici ilaç kullanmıştım adetimin 6 cı günü 5 tane içtim biraktim ama bu dolgunluk 4’5 gündür oldu ilaç yuzunden ola bilirmiki
Nuriay Bir1kelebek zaten şuanda gece 2 gibi amca uyuyorum aradan çıksın Rabbim tabi ilk önce sağlık versin çocuklarımızı sağlıkla büyütelim
Elif2005 Bebegimgeliyor10 benimde 8 gun yaptim bugun cikmadi ben tek yumurtlamayi denedim bir hafta oldu bugun erkenmi yaptik
Cokistersengelerbence Nuriay birşey göremedim maalesef ilaç hakkında da bilgim yok. Umarım istediğiniz sonucu alırsınız 🌸
Nuriay Bir1kelebek yok canım uzulme bu ay olmazsa dişlerimi yaptırıcam zaten bi arada derede kaldım bi netleşsinde hakkımızda hayırlı sı olsun